• GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó
  • GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó

GCC JF240-UV Nyomtató és Formalakkozó

A JF-240UV síkágyas UV nyomtató is nagy áteresztő képességgel, megbízható nyomtatási paraméterekkel, felhasználó barát kezelőfelülettel és egyéb kreatív funkciókkal rendelkezik.

A kiválasztott konfiguráció alapján a gép ára változik:
 

Szerviz és Garancia

 

Kiszállítás

 

Betanítás

A csúcskategóriás GCC termékekhez hasonlóan a JF-240UV síkágyas UV nyomtató is nagy áteresztő képességgel, megbízható nyomtatási paraméterekkel, felhasználó barát kezelőfelülettel és egyéb kreatív funkciókkal rendelkezik. A FlexiPRINT DX – GCC Edition RIP szoftver segítségével a JF-240UV könnyedén kezeli a komplex nyomtatási munkafolyamatokat is. A GCC JF-240UV síkágyas UV nyomtatója a legalkalmasabb munkagép egyedi alkotások létrehozására megfizethető ár és lenyűgöző minőség mellett.

A hídon keresztbe mozgó nyomtatófejek alatt egy sík asztalon csúszó szállítószalag mozgatja a tekercses, vagy merev, sík médiákat. A nyomtatási szélesség 610 mm, és 300 mm a legvastagabb behelyezhető tárgy, ami akár 15 kg tömegű is lehet.

DSC01239.jpgDSC01231.jpg

Alapfelszereltségként a gép 4 nyomtatófejjel rendelkezik (CMYK), és további kettővel bővíthető (fehér tinta és lakk). A JF-240UV képes demonstrálni a legfényesebb árnyalatokat is, amellett hogy azok tartósságát is biztosítja.

Az opcionálisan választható “Roll to Roll” rendszer és forgató segítségével a lehető legvadabb elképzelések is megvalósíthatók. Emellett a nyomtatható médiák anyaga is igen széleskörű: poli-karbonát, akril műanyag, vagy habosított műanyag. Emellett a JF-240UV-vel kivitelezhetők olyan munkák is, melyben ugyanazt a grafikát kell felvinni több, egyszerre felhelyezett tárgyra, pl telefontokokra.

A fényezés/polírozás egy vékony, teljesen átlátszó filmszerű réteget képez a kinyomtatott kép felületén, mely amellett, hogy megóvja és tartósabbá teszi a nyomtatást, fényes, csillogó hatást kölcsönöz a grafikának.

 

Varnish1.jpg

A fényezés/polírozás alkalmazása:


4 féle fényezési hatás:

„Gloss”: A felület fényesen csillogó lesz

„Semi gloss”: A felület félig fényes lesz

„Matte” A felület matt marad

„Water mark” Fényes felület, vízjelek elhelyezésére alkalmas

Szabadalmaztatott eljárás:


A színes és a lakkot tartalmazó tinták szórásának szabályzásával színes lakkozás vihető fel a nyomtatott felületre, mely a sor új alkalmazási területet nyit meg a felhasználó előtt. A színes és a lakkot tartalmazó tinták beállításainak tárháza, új lehetőségeket nyújt a színek testreszabására, illetve a színes lakkokkal való kísérletezésekhez.

Varnish2.jpg

Előre beállított minták


A 32 előre beállított minta sablon mellett a felhasználó saját mintákat is létrehozhat, melyek vonzó és egyedi külsőt biztosítanak a nyomtatott grafikának.
A JF-240UV négyféle fehér nyomtatási eljárása élénk színekben gazdag, ragyogó képeket eredményez még átlátszó, vagy sötét médiákon is, megfelelve ezzel korunk címkézési- és csomagolástechnikai elvárásainak.

Varnish3.jpg

Automatikus fehér tinta keringtetés


Mivel tudjuk, hogy a fehér tinta könnyen beszárad, a GCC egy speciális, automatizált folyamatot épített be legmodernebb gépeibe, mely kiküszöböli a fehér festékben lévő pigmentek rászáradását a nyomtatófejre. Az eljárás lényege, hogy folyamatosan keringeti a festéket a tartályok és a nyomtatófej között, így minimalizálva a festék pazarlását, és növelve a minőségi nyomtatás lehetőségét.

Automated.jpg

Óriási munkatér


A JF-240UV maximális munkaterületével (609,6 x 508 mm / 24” x 20”), valamint 300 mm / 11.8” max. média vastagság kapacitásával felveszi a versenyt az ipar jelenlegi elvárásaival és könnyen fejfájást okozhat a konkurenciának.

WorkingArea-620x135.jpg

Dupla UV LED lámpák


A GCC JF-240UV síkágyas nyomtatót dupla UV LED lámpákkal szerelték a magas áteresztőképesség, az energiatakarékosság, és a környezetvédelmi szempontok mentén. A gép alkalmas hőérzékeny anyagok (pl. BOPP és PET film) nyomtatására is.

LEDLamps.jpg

SmartMESH


A speciálisan kifejlesztett SmartMESH technológia jelentős előnye egy különleges nyomtatási algoritmus beépítésével úgynevezett nem-párhuzamos nyomtatási eljárás, mely arra hivatott, hogy kiküszöbölje az ún. sávozás, vagy sávozódás jól ismert jelenségét, ezáltal még jobb minőséget biztosítva nyomtatott grafikáinak.

SmartMESH.jpg

Automatikus média kalibráció


Az automatikus média kalibráció (Auto Media Calibration, AMC) lényege, hogy a gép egy szenzor segítségével leméri a behelyezett média vastagságát, majd automatikus magasság beállítást végez.
E kényelmi funkció elengedhetetlen a gyors, precíz munkavégzéshez.

IMG_20160613_095926.jpg

Automatikus nyomtatófej-védelmi rendszer


A beépített nyomtatófej-védelmi rendszer (Printhead Gap Auto-Adjustment) egy biztonságos és okos megoldás, mely segít megelőzni a nyomtatófej sérülését. Ha a rendszer a gépben felejtett tárgyat érzékel a nyomtatófej mozgási pályáján, a vezérlés leállítja a fej mozgását, megelőzve ezzel a gép sérülését.

3.jpg

Ez még talán érdekelhet